Platinum Natural

Megtalálni kedvencünknek a legtökéletesebb eledelt sosem egyszerű. A színes-szagos csomagolások, a hatalmas választék és esetenként ismerőseink, kutyás barátaink tanácsa sem segít eligazodni a tápos zacskók rejtelmeiben.
Akkor pedig csak még bonyolultabb a helyzet, ha kedvencünk speciális igényekkel rendelkezik; emésztési rendellenességek gyötrik, megy a hasa, vakarózik, vissza-vissza tér a fülgyulladása vagy bűzmirigy gondjai vannak.

Mit tehet ilyenkor a gondos gazdi? Amit minden helyzetben, ha kutyájáról van szó! Minden követ megmozdít és egy idő után tudatosan, az okok és okozatok ismeretében keres és választ tápot kedvencének.

A PLATINUM kutyatápok több szempontból is a minőséget képviselik akár a száraz, akár pedig a nedves eledelek giga-univerzumában.
Lássuk hát, hogy mitől más és mitől különleges; miért ajánlom bizalommal Neked is!

Platinum termék kínálat

A PLATINUM tápok 3 fontos sarokköve a minőségi alapanyagok, a kíméletes elkészítési eljárás és a folyamatos, független minőségellenőrzés.

Hiszen tökéleteset alkotni csakis kizárólag prémium alapanyagokból lehet, és húsevő barátaink bizony nem is érdemelnek kevesebbet! A PLATINUM tápok összetevőinek listáján első helyen mindig a friss hús fog szerepelni.
Ez száraztápok esetében legalább 70%, nedvestápoknál pedig 83% friss, akár emberi fogyasztásra is alkalmas húst jelent.
És nincs trükközés! Jelenleg 1 kölyöktáp és 4 különböző felnőtt száraztáp közül válogathatnak a bundás kedvencek. A bárányos-rizses, ibériai sertés-zöldséges és marhás-burgonyás teljes mértékben csirkementes, még zsír szintjén sem tartalmazzák a csipogó szárnyasokat. Így az extrém csirkeallergiás kedvencek biztonságosan falhatnak, a gazdik pedig végre fellélegezhetnek.

Minőségi szénhidrátok, hidegen sajtolt olajok, zöldhéjú kagyló kivonat, valamint számtalan gyógynövény, melyek mindegyike a kutyusok egészségéért felel.
A lazacolaj gondoskodik a bőr és a bunda épségéről, valamint a megfelelő omega-3 zsírsavak pótlásáról, a zöldhéjú kagyló kivonat pedig az egészséges ízületek őre.

De mi értelme lenne odafigyelni a kimagasló minőségű összetevőkre, ha utána a gyártási eljárás -magas hőmérséklet és nyomás- hatására ezek az értékes anyagok kárba vesznének?
Hát nem mennek! Ugyanis a PLATINUM kíméletes, párolási eljárással készíti eledeleit, mindenféle hozzáadott víz nélkül.
A tápszemek magas tápértékűek, puhák és szaftosak a bennük maradó húslétől, mely bővelkedik a kutyák számára könnyen felvehető, értékes ásványi anyagoktól és nyomelemektől.

Mivel maguk a tápszemek is különlegesek, azok a gyomorban nem puffadnak vagy erjednek meg, a kutya evés után nem fújódik fel és csökken a gyomorcsavarodás esélye is.
Mivel a tápanyagok könnyen hozzáférhetőek, optimálisan emészthetőek, a gyomor-bél traktusban töltött idő jóval rövidebb és a bélből történő felszívódás is gyorsabb a hagyományos szárazeledelekhez képest.

TÜV tanúsítvány - Ellenőrzött minőség

Arról pedig, hogy a minőség minden egyes zacskóban garantált legyen a TÜV Rheinland tanúsítvány gondoskodik. A PLATINUM világszerte az első és egyetlen olyan márka, mely a friss hús felhasználásra vonatkozóan elnyerte a TÜV független, vezető minőségbiztosítással foglalkozó szervezet tanúsítványát.
Így pedig a friss hús tartalom mellett bizonyítékot ad arra is, hogy a zsákok tartalma károsanyag, nehézfém, géntechnológia, glutén, mesterséges színezék és ízesítőanyag mentesek.
Az ellenőrzés pedig nem csak egyszeri, hanem folyamatos monitorozást jelent; ezzel garantálva azt, hogy kedvencünk táljába valóban az kerül, ami a zacskón fel van tüntetve!

Csodák nincsenek. De a gondos táplálás kifizetődik. Kutyusunk erőtől kirobbanó, fitt és egészséges lesz, az allergiás tünetek -hasmenés, a vakarózás és a szőrhullás megszűnnek-, kedvencünkkel töltött közös idő pedig valóban gondtalan lehet!