Figyelmedbe ajánlomKutyás felszerelésekNon-stop dogwearSaját élménySzponzorált tartalom

Protector mellény – Non-stop dogwear

A láthatósági mellény biztosítja a kutyák jól láthatóságát sűrű növényzetben, szürkületkor, sötétben, borús vagy ködös időben egyaránt. Mivel sok gazdi egyik legnagyobb félelme, hogy a rossz látási körülmények miatt nekimennek, elütik szeretett társukat, ezért a láthatósági mellényeknek abszolút helyük van a családi kutyákon is. Egy ilyen mellény ugyanúgy hasznos lehet túrázás, kirándulás során egyaránt.

Protector mellény (védőmellény) bemutatása

A Protector mellény egy erős vadászmellény hasadásgátló külső héjjal, és aramidszállal erősített mellrésszel – nem csak vadászkutyák számára. Élénk narancs színe, a fényvisszaverő feliratok és a 3M fényvisszaverő csíkok mind a kiemelt láthatóságot biztosítják.

A mellény egyik oldalának hátsó sarka narancssárga színű, míg a túloldali sarok rész neon sárga. Ez elsősorban a vadászoknak ad tájékoztatást arról, hogy a távolban lévő kutyájuk éppen milyen irányba áll, merre fele jelzi a vadat.

A mellénybe merevítéseket varrtak, ami arra szolgálnak, hogy mindig megtartsa a formáját.

A nyakrész elég nagy ahhoz, hogy könnyedén át tudja bújtatni a kutya a fejét, még érzékenyebb kutyáknak sem okoz gondot. A mellkasi rész pici, de erős csattal rögzíthető a mellényhez (mindkét oldalon). A csatok a mellényen lévő „zsebbe” vannak elrejtve, ami csökkenti annak esélyét, hogy egy bokron felakadjon.

mellényen lévő zseb

A lehető legjobb illeszkedés érdekében a mellkas heveder állítható, a nyaki részt pedig egy gumis szalaggal lehet szűkebbre venni.

A láthatóság mellett ennek a mellénynek a másik legfontosabb tulajdonsága az erős aramidszállal erősített mellrész. Ez rohangálás vagy keresős játék/tréning közben megvédi a kutya mellkasát az éles ágaktól. A legjobb védelem érdekében ez a rész széles, úgyhogy keskeny mellkasú kutyáknál mindenképpen érdemes ellenőrizni, hogy nem okoz-e súrlódást.

Protector védőmellénnyel kapcsolatos tapasztalatok

Már első pillantásra is magával ragadott mennyire szép és élénk színei vannak a mellénynek, ami tényleg remek láthatóságot biztosít erdei környezetben is, rosszabb látási viszonyok között is és sötétben is. Az anyagokat, a fazont, a kialakítást tekintve csakis a prémium, kitűnő, strapabíró jelzőkkel lehet illetni.

Hogy ne tűnjek elfogultnak (egy kicsit tényleg az vagyok 😉 ), próbáltam valamilyen hibát is keresni a mellényben, de egyelőre semmit nem találtam. Egyedül a mellrész szélessége az, ami bizonyos alkatú kutyáknak gondot okozhat. A mi esetünkben 2 órás erdei rohangálás, egy kis dummy tréning, valamint trükkök gyakorlása után sem tapasztaltam dörzsölést vagy kipirosodást. Arra utaló jel sem volt, hogy bárhol is kényelmetlen vagy zavaró lenne a viselése.

Protector mellény, mint láthatósági mellény – erős szürkületben

Hol kapható a Non-stop dogwear Protector védőmellény?

A Protector védőmellényt egyszerűen megrendelheted egyenesen a forgalmazótól (általában 1-2 nap alatt meg is érkezik): Non-stop dogwear Protector Vest.

Forrás: Non-stop dogwear hírlevél
  • 60 napon belül ingyenesen visszaküldhetőek a termékek
  • 60 Euro/USD felett ingyenes a szállítás
  • Adót, ÁFA-t és egyéb díjat tartalmaz az ár
  • Biztonságos fizetés Paypal-on keresztül, Visa-val vagy Mastercard-dal.

A Non-stop dogwear-ről

„A kutyafelszerelések gyártása során az állatok jóléte a prioritás. Kényelmes és funkcionális felszerelés, amely nem korlátozza a kutyát, ez volt az oka annak, hogy megalkottuk a Non-stop dogwear-t. Négylábú barátainknak csak a legjobb jó.

Célunk az aktív közös élet elősegítése és ösztönzése. Tudjuk, hogy az aktív kutya boldog kutya, a boldog kutya pedig boldog gazdát jelent!

A fenntarthatóság számunkra is elengedhetetlen. Ezért összpontosítunk arra, hogy környezetbarát anyagokból tartós felszereléseket készítsünk. Azt akarjuk, hogy a mancsnyom, amelyet ezen a bolygón hagyunk, a lehető legkisebb legyen. ”
Forrás: https://www.nonstopdogwear.com/