Figyelmedbe ajánlomSzponzorált tartalom

Jutitubi és Jutiforma

A Jutitubi egy újratölthető jutalomtubus, aminek a használata hasonló a már kapható tubusos jutalomfalatokhoz, viszont ez kifejezetten újratöltésre lett kitalálva, illetve saját magunk dönthetjük el, mivel töltjük meg. A töltelék lehet akár boltban kapható kutyák számára fogyasztható táp, illetve saját készítésű krémek is, mint egy egyszerű csirkemájkrém.

jutitubi

A Jutitubi fő előnyei:

 • Hipoallergén vagy vesekímélő diéta, BARF – legyen szó bármilyen étrendről, a Jutitubiba csak az kerül, amit te szeretnél, és ami kutyádnak a legjobb.
 • A húskrémek különleges csemegék a kutyák számára, így növeli motivációjukat, ami megkönnyíti a bonyolultabb gyakorlatokat (pl. visszahívás). Száraz jutalomfalattal kombinálva bónusz jutalomként is bevethető.
 • Egy kézzel könnyen használható, bármilyen zsebben könnyen hordozható. A kutyák nem férnek hozzá mint más jutalomfalat tartókhoz, és mozgásban is flexibilisebb vagy. Használat után is tisztán maradnak a kezek!
 • A nyalogatás nyugtató hatással van a kutyákra, így stresszes kutyáknál jobban beválhat.
 • Száraz jutalomfalatokkal ellentétben, nem kell a rágási folyamatot figyelembe venni és kisebb mennyiségekben is adagolható a jutalom. Ezentúl kevésbé lesznek szomjasak a kutyák.
 • A tubus által adott a folyamatos szünetmentes adagolás, ami sok folyamatnál hasznos lehet (pl. tartós figyelemelterelés, fizioterápia). Az 50 oldalas “Egy tubusnyi jutalom – Kutyanevelési és tréningezési ötletek, egészséges receptek tubusos jutalmazáshoz” e-bookunk segítségével jobban megismerkedhetsz a tubusos jutalmazás alapjaival, egy teljesen új motivációs módszert sajátítva el kutyáddal.

Az e-book az alábbiakat tartalmazza:

 • Kutyanevelési és tréningezési ötletek, pontos, lépésről-lépésre leírásokkal és magyarázó fotókkal
 • Egészséges receptek tubusos jutalmazáshoz – 18 recepttel
 • A tubusos jutalmazási módszer bemutatása 8 tréningleírással, 5 életszerű, gyakorlati
  tippel a tubus mindennapi használatára

Kiegészítésképp a Jutitubihoz már a Jutiformáink is kaphatóak, melyekkel könnyedén lehet otthon is jutalomfalatokat készíteni kutyánknak. A 468 kis félgömb alakú Jutiformával egyszerre nagyobb mennyiségű jutalomfalat előállítására is alkalmas. Emelett sütőben és fagyasztóban egyaránt használható, így nyáron kutyafagyival is kedveskedhetsz négylábú barátodnak. Mivel a Jutiforma újrahasználható, használatával csökkentheted a zacskós jutalomfalatok által keletkezett szemetet is!

Mind a Jutitubi és a Jutiformákhoz részletes használati utasítást és két receptet is kapsz.