Figyelmedbe ajánlomKutyás felszerelésekSzponzorált tartalom

Tickless – kullancs- és bolha riasztó

2010-ben alakult a ProtectOne innovációra épülő cég, melynek legfőbb célja, hogy vegyszermentes megoldásokat biztosításon paraziták ellen, ezáltal a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb környezetbarát kullancs- és bolhariasztókat kínálják a család minden tagja számára – beleértve kedvenceinket is.

Olyan klinikai teszteken alapuló megoldásokra összpontosítanak, amelyek ártalmatlanok az emberek, állatok és a természet számára egyaránt. A Tickless márka a legmodernebb technológiát kínálja, és a legjobb megoldást nyújtja az olyan élősködők ellen mint a kullancsok és bolhák. Innovatív megoldásaikkal és szakértelmükkel olyan súlyos betegségek terjedése ellen küzdenek, mint a Lyme-kór vagy a babézia.

Tickless készülékeink jellemzői:

  • 94%-os hatékonyság, vegyszerek használata nélkül
  • vegyszer- és illatanyag mentes
  • 1,5 méteres hatótáv
  • nem okoz allergiás reakciót
  • nem kell bizonyos időközönként újra felvinni
  • használata biztonságos
  • hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt

Fontos küldetésük, hogy felhívjuk a figyelmet a kullancsok elleni védelemre, hiszen a klímaváltozás következtében egyre magasabb egyedszámban jelennek meg a Magyarországon, köztük olyan fajok is, amelyek ezen a területen eddig nem voltak jellemzőek, így a kullancsok által terjesztett betegségek száma is növekszik. Megfelelő védekezéssel azonban a kullancsok száma környezetünkben csökkenthető, ami nemcsak az állatokat, hanem az embereket is védi a kullancsok által terjesztett betegségektől.

A Tickless készülékek öt kontinens 52 országában vannak jelen. Az elmúlt egy évben abban a megtiszteltetésben volt részük, hogy három díjat is nyertek.

További infók: Tickless