Figyelmedbe ajánlomKutyás felszerelésekNon-stop dogwearSaját élménySzponzorált tartalom

Protector Kutyacipő – Non-stop dogwear

A Kutyacipő – Hasznos felszerelés vagy úri hóbort? cikkben válaszokat kaphatunk azokra a kérdésekre, hogy: Minden kutyának szüksége van cipőre? Mi ellen nyújt védelmet? Milyen helyzetekben és helyszíneken jöhet jól egy csizma? Melyik a legjobb kutyacipő?

Most viszont konkrétan a Non-stop dogwear Protector kutyacipőről lesz szó.

Non-stop dogwear Protector Bootie bemutatása

Ez a csizma 5-ös szúrószilárdságú szövetből készült, amit további védelmet nyújtó nitril gumival vontak be. Védi a mancsokat a

 • durva talajtól,
 • üvegtől,
 • télen a sótól, hótól
 • nyáron a meleg aszfalttól.

A külső gumirétegnek köszönhetően vízálló, valamint jó tapadást biztosít csúszós felületeken is. A súrlódás megelőzése és a kényelem végett, belül teljesen varratmentes.

A puha anyagoknak köszönhetően jó talajfogást biztosít. A zoknit elasztikus tépőzárral tudjuk rögzíteni, és elég jól a helyén marad, nem csúszik le. Olykor használat közben elfordul a lábakon, de ez egyáltalán nem okoz gondot, hiszen teljesen körben gumiborítás fedi. Tehát nincs kimondott „alja” és „teteje”, mint a bakancs szerű kutyacipőknek – így elfordulva is kényelmes marad.

Ezt a csizmát eredetileg túrázásra és kutyafogathajtásra fejlesztették ki, de a nem túrázó, nem sportoló városi kutyáknak is jó szolgálatot tesz, ha mancsvédelemre van szükségük.

Városi sétánál talán nincs jelentősége, de túrázáskor igazán értékelni fogjuk a könnyű súlyát és kis méretét.

Protector kutyacipő fontosabb technikai adatai:

 • Vágási szint: 5
 • Szúrásállóság: 2
 • Rögzítés: elasztikus tépőzár
 • Nitril gumi külső réteg (20%)
 • 4 db/csomag
 • mosógépben mosható (30 fokon)

Non-stop dogwear Protector csizmával kapcsolatos tapasztalatok

Csicsi tavaly nyáron a kagylós, kavicsos Dunaparton, játék közben felsértette a talppárnáját, idén pedig – ugyanazon a helyszínen – a felső csuklópárnáját sikerült elég durván lehorzsolnia. Szinte egész augusztusban ki kellett hagynunk a fürdőzést, mert nagyon nehezen gyógyult ez a horzsolásos sérülés. Ezt megelégelve döntöttem úgy, hogy szükségünk van egy kutyacipőre.

Kutyacipőben a Dunaparton

A szoktatás egész könnyen ment. Sok kutyához hasonlóan Csicsi sem szereti, ha a lábát – főleg a talpát – fogdossák, egyértelműen csiklandós is. 🙂 Azonban néhány napon keresztül sok-sok jutalomfalattal társítva feladtam rá a cipőt, majd a feladás után mindig valamilyen nagyon jó játék következett, így igazából nem volt semmilyen ellenállás benne és leszedni sem akarta magáról.

Nagyon vicces volt az első néhány alkalommal, ahogyan közlekedett benne. Azt juttatta eszembe, amikor 3-4 éves gyerekeket láttam először bemenni a vízbe… Próbálnak rálépni a víz tetejére, de persze nem tudnak és ettől meglepődnek, picit megbillennek és egy nagyon fura, vicces mozgásforma alakul belőle. Na ugyanez a feeling volt Csicsinél is, amikor ráadtam a kutyacipőt.

Amilyen gyorsan megszokják a gyerekek az új közeget, ugyanolyan gyorsan szokta meg Csicsi is a zokni szerű csizmácskáját. Azt vettem észre, hogy az mellső lábakon hamarabb, míg a hátsó lábakon kicsit később szokott teljesen hozzá, de néhány ismétlés után totál megfeledkezett róla.

Kíváncsian várom, hogy téli, azaz havas, jeges körülmények között, valamint sózott járdákon is próbára tegyük ezt a szuper kis felszerelést.

Non-stop dogwear Protector kutyacipő méretezés

Jelenleg 6 méretben kapható a csizma, 3 cm lábszélességtől 9 cm-ig. Az alábbi videóban megnézhetjük, pontosan hol kell lemérnünk a kutyánk lábát a megfelelő méret kiválasztásához.

Hol kapható a Non-stop dogwear Protector Bootie?

A Protector kutyacipőt egyszerűen megrendelheted egyenesen a forgalmazótól (általában 1-2 nap alatt meg is érkezik): Non-stop dogwear Protector kutyacipő

Forrás: Non-stop dogwear hírlevél
 • 60 napon belül ingyenesen visszaküldhetőek a termékek
 • 60 Euro/USD felett ingyenes a szállítás
 • Adót, ÁFA-t és egyéb díjat tartalmaz az ár
 • Biztonságos fizetés Paypal-on keresztül, Visa-val vagy Mastercard-dal.

A Non-stop dogwear-ről

“A kutyafelszerelések gyártása során az állatok jóléte a prioritás. Kényelmes és funkcionális felszerelés, amely nem korlátozza a kutyát, ez volt az oka annak, hogy megalkottuk a Non-stop dogwear-t. Négylábú barátainknak csak a legjobb jó.

Célunk az aktív közös élet elősegítése és ösztönzése. Tudjuk, hogy az aktív kutya boldog kutya, a boldog kutya pedig boldog gazdát jelent!

A fenntarthatóság számunkra is elengedhetetlen. Ezért összpontosítunk arra, hogy környezetbarát anyagokból tartós felszereléseket készítsünk. Azt akarjuk, hogy a mancsnyom, amelyet ezen a bolygón hagyunk, a lehető legkisebb legyen. ”
Forrás: https://www.nonstopdogwear.com/