Figyelmedbe ajánlomKutyás felszerelésekNon-stop dogwearSaját élménySzponzorált tartalom

Rock nyakörv – Non-stop dogwear

A nyakörv az egyik olyan felszerelés, amit legtöbbet visel a kutyánk, ezért elengedhetetlen, hogy olyat válasszunk, amely jól illeszkedik és kényelmes a kutyánk számára. Szintén figyelembe kell venni, hogy mikor (milyen évszakban), milyen tevékenységekhez használjuk.

Non-stop dogwear Rock nyakörv

Rock állítható nyakörv bemutatása

A Rock nyakörv egy technikai nyakörv aktív kutyák számára. Egyedülálló HexiVent anyaga kiválóan alkalmas meleg időben és minden olyan tevékenységhez, amely fokozott hőtermeléssel jár. A HexiVent egy háromrétegű anyag, mely kiváló légáramlást biztosít, gyorsan szárad, így tökéletes választás forró nyári napokon, úszáshoz és mindenféle sporttevékenységhez.

A nyakörv körül fényvisszaverő csík van, ami sötétben segíti a kutya láthatóságát.

Műanyag Duraflex csattal és könnyű, de nagy alumínium D-gyűrűvel rendelkezik, amely nagyon egyszerűvé teszi a póráz rögzítését.

Úgy lehet becsatolni, hogy először át kell húzni a D-gyűrűn, ami két szempontból is előnyös. Egyrészt eloszlatja a húzóerőt, másrészt pedig további biztonságot jelent, ugyanis, ha a csat bármilyen okból szétnyílna, először beszorul a D-gyűrűbe, így nem esik le kapásból a kutyáról.

Rock állítható nyakörvvel kapcsolatos tapasztalatok

Tulajdonképpen a speciális HexiVent anyag, ami igazán különlegessé és egyedivé teszi ezt a nyakörvet kinézetében és funkcionalitásában egyaránt. Amellett, hogy gyorsan szárad, tartós és kiváló a légáteresztő képessége, ráadásul még rendkívül könnyen tisztítható.

Ennek a strapabíró nyakörvnek minden részlete alaposan átgondolt és igazán jól kidolgozott. Nem mellesleg pedig – véleményem szerint – még jól is néz ki.

Rock állítható nyakörv méretei

Érdemes kitérni még a nyakörv szélességére is, mivel ezt is nagyon jól átgondolták a tervezéskor. Az S-es méretű nyakörv 3,5 cm, az M és L méretek 4 cm, míg az XL méretű nyakörv 4,5 cm szélességű.

A 4 méret pedig lehetővé teszi, hogy 35 cm és 65 cm nyak kerület között mindenki megtalálhassa a  kutyája számára megfelelőt.

Amivel érdemes még számolni, hogy a nyakörv nagy része vastagabb, masszívabb, viszont az állítható rész, egy keskenyebb heveder. Használhatóság és kényelem szempontjából nincs semmi jelentősége, legfeljebb csak esztétikailag lehet egy kicsit furcsa.

Hol kapható a Non-stop dogwear Rock állítható nyakörv?

A Rock állítható nyakörvet egyszerűen megrendelheted egyenesen a forgalmazótól (általában 1-2 nap alatt meg is érkezik): Non-stop dogwear Rock Adjustable Collar.

Forrás: Non-stop dogwear hírlevél
  • 60 napon belül ingyenesen visszaküldhetőek a termékek
  • 60 Euro/USD felett ingyenes a szállítás
  • Adót, ÁFA-t és egyéb díjat tartalmaz az ár
  • Biztonságos fizetés Paypal-on keresztül, Visa-val vagy Mastercard-dal.

A Non-stop dogwear-ről

„A kutyafelszerelések gyártása során az állatok jóléte a prioritás. Kényelmes és funkcionális felszerelés, amely nem korlátozza a kutyát, ez volt az oka annak, hogy megalkottuk a Non-stop dogwear-t. Négylábú barátainknak csak a legjobb jó.

Célunk az aktív közös élet elősegítése és ösztönzése. Tudjuk, hogy az aktív kutya boldog kutya, a boldog kutya pedig boldog gazdát jelent!

A fenntarthatóság számunkra is elengedhetetlen. Ezért összpontosítunk arra, hogy környezetbarát anyagokból tartós felszereléseket készítsünk. Azt akarjuk, hogy a mancsnyom, amelyet ezen a bolygón hagyunk, a lehető legkisebb legyen. ”
Forrás: https://www.nonstopdogwear.com/