Figyelmedbe ajánlomSzponzorált tartalom

Platinum Natural szuperprémium száraz és nedves kutyaeledelek

Soha sem egyszerű feladat megtalálni kedvencünk számára a legtökéletesebb eledelt. A színes-szagos csomagolások, a hatalmas választék, és esetenként ismerőseink, kutyás barátaink tanácsai sem segítenek eligazodni a kutyatápos zacskók rejtelmei között.

Ha kedvencünk speciális igényekkel rendelkezik, emésztési rendellenességek gyötrik, vakarózik, vissza-vissza tér a fülgyulladása, esetleg bűzmirigy gondjai vannak, a helyzet természetesen még bonyolultabb. Mit tehet ilyenkor egy gondos gazdi? Éppen azt, amit minden helyzetben, ha kutyájáról van szó: minden követ megmozgat, majd tudatosan, az okok és okozatok ismeretében keres és választ kutyatápot négylábú családtagjának.

A PLATINUM a kimagasló minőséget, ennek köszönhetően pedig a valódi gondoskodást képviseli a száraz és nedves eledelek giga-univerzumában. Lássuk, mitől más, mitől olyan különleges, és miért ajánlom bizalommal Neked is!

Platinum termék kínálat

A PLATINUM kutyatápok 3 fontos alapköve a kimagasló hústartalom, a minőségi alapanyagok és a kíméletes elkészítési eljárás. Jól tudják, hogy tökéleteset alkotni csakis prémium alapanyagokból lehet, húsevő barátaink pedig kétségtelenül a legjobbat érdemlik!

A PLATINUM tápok összetevőinek listáját kizárólag a friss hús vezetheti. A száraztápok legalább 70% friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból, míg a nedves eledelek legalább 83% friss húsból/halból készülnek. Jelenleg egy kölyök kutyatáp és 4 különféle felnőtt szárazeledel közül válogathatnak a bundás kedvencek. Az Adult Lamb + Rice, az Adult Iberico + Greens, illetve az Adult Beef + Potato teljes mértékben csirkementes kutyatápok, zsír szintjén sem tartalmazzák a csipogó szárnyasokat, így az allergiával küzdő kutyusokra is gondoltak. Az Adult Chicken eledelt ugyanakkor éppen olyan négylábúak számára alkották meg, akik rajonganak a csirkehúsból készült falatokért.

1 kg PLATINUM száraz kutyatáp 1,27 kg friss húsból készül. A száraz és nedves eledelek magas hústartalma mellé csak a legkiválóbb minőségű alapanyagok kerülhetnek: minőségi szénhidrátok, hidegen sajtolt olajok, zöldhéjú kagyló kivonat, gyógynövények, friss gyümölcsök és zöldségek, melyek mindegyike a kutyus egészségéről gondoskodik. A lazacolaj gondoskodik a bőr és a bunda épségéről, az omega-3 a zsírsavak pótlásáról, a zöldhéjú kagyló kivonat az ízületek védelméről.

TÜV tanúsítvány - Ellenőrzött minőség

Ugyanakkor mi értelme lenne odafigyelni a kimagasló minőségű összetevőkre, ha a gyártási eljárás – magas hőmérséklet és nyomás – hatására az értékes anyagok kárba vesznek? A PLATINUM-nál ez nem fordulhat elő, hiszen az eledelek kíméletes párolási eljárással, víz hozzáadása nélkül, csupán saját húslevükben párolva készülnek. Így marad minden falatuk magas tápanyagtartalmú, igazán puha, húsos és szaftok, és a kutyák számára értékes ásványi anyagokban és nyomelemekben bővelkedő.

Az összetevőknek és az elkészítési eljárásnak köszönhetően a PLATINUM eledelek nem okoznak puffadást, nem duzzadnak meg, vagy erjednek meg a gyomorban. Mindennek köszönhetően a gyomorcsavarodás esélye is minimálisra csökkenthető. A PLATINUM páratlan előnyeit kutyusunk egészséggel, boldogsággal, aktivitással és gyönyörű bundával hálálja majd meg!