Figyelmedbe ajánlomKutyás felszerelésekSzponzorált tartalom

Vagus® speciális ember- és állatfelszerelések gyártása

Vásárolj közvetlenül a gyártótól!
Olyan felszerelések készítése a célunk, amik kiállják az idő próbáját, de emellett képesek egyediek és szépek maradni.

Vagus banner

Vagus sétáltató- és sport hám kutyáknak, puha béléssel

A hámok 2, 3, 4, vagy 5 cm szélességű, magas teherbírású textilhevederből készülnek minden kutya típusra, folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal! Az alap hámok kérésre különféle extrákkal is elláthatók (pl.: fogantyú, plusz D-gyűrű, hímzés, fényvisszaverő). A hámok készülhetnek nikkelezett vas, műanyag (kivéve a három csatos típus), vagy réz csattal (jelenleg csak 4 cm-es szélességben).

Vagus textil póráz

A pórázak készülhetnek 2 cm-es szélességű, magas teherbírású textil heveder anyagból úgy, hogy kettő, vagy három réteg heveder anyag kerül összevarrásra. A kétrétegű pórázakat kisebb testű kutyák esetében ajánljuk (itt a karabiner is kisebb). A három rétegből összevarrt pórázakat nagyobb testű kutyáknak ajánljuk, ezek erősebb karabinerrel vannak ellátva. Extra erős pórázunk 3 cm-es szélességű, magas teherbírású textil heveder anyagból készűl úgy, hogy három réteg heveder anyag kerül összevarrásra. Oktató, vagy nyomkövető pórázaink 2 cm-es szélességűek, egy rétegű, magas teherbírású textil heveder anyagból készülnek. Folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal! Akár egyedi méret és stílus!

Vagus textil nyakörv

A nyakörvek 2, 3, 4 és 5 cm-es szélességű, magas teherbírású heveder anyagból készülnek úgy, hogy a 2 cm szélességú esetében kettő, a 3 cm szélességű esetében három, a 4 és 5 cm szélességű esetében pedig négy réteg heveder anyag kerül összevarrásra. Akár egyedi méret és stílus, valamint saját névre hímzett nyakörvet is elkészítünk!

Vagus futó- és biciklis hám kutyáknak, puha béléssel

A hámok 2, 3, vagy 4 cm szélességű, magas teherbírású textil heveder anyagból készülnek minden kutya típusra, folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal!

Vagus rugalmas póráz

A rugalmas póráz termékünket azok számára ajánljuk, akik a sétáltatás, vagy futás, illetve egyéb sportok kapcsán a kutya hirtelen tett nagyobb erejű mozdulatait szeretnék tompítani, lágyítani. A rugalmas póráz használatával óvjuk a kutyát is az erőleljes visszarántásoktól, illetve a gazdinak sem okoz a kutya hirtelen, váratlan, kellemetlen, vagy akár fájdalmas pillanatokat. A rugalmasságnak köszönhetően a póráz hosszúsága 150-180 cm vagy 200-230 cm között változik az erőhatás nagyságának függvényében. De egyedi méretre is elkészítjük. A rugalmas póráz magas teherbírású textil heveder és gumi kombinációja, mely a kutya tömegéhez igazodva készül 10 kg alatti, 10-25 kg közötti, 25-40 kg közötti és 40 kg feletti kutyák részére.

Vagus textil jutalomfalat tartó

A jutalomfalat tartók magas teherbírású, vízlepergető anyagból készülnek. Akár egyedi stílus, névre hímzett, valamint egyedi hímzéssel ellátott jutalomfalat tartót is elkészítünk!

Vagus súlyhám kutyáknak, puha béléssel

A hám 4 cm széles, magas teherbírású textil hevederből készül, folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal! A puha bélés kb. 1-1 cm-el szélesíti a hámot. A zsebenként belehelyezhető súly kb. 250 g. A zsebekből a súlyok egyszerűen kivehetők, ezáltal könnyedén megoldható, hogy a kutyát fokozatosan szoktassuk a hám súlyához! Akár egyedi méret és stílus!

Vagus súlynyakörv kutyáknak puha béléssel

A nyakörv 4, illetve 5 cm széles, magas teherbírású textil hevederből készül, folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal! A puha bélés kb. 1-1 cm-el szélesíti a nyakörvet. A zsebenként belehelyezhető súly a 4 cm széles nyakörv esetén kb. 250 g, az 5 cm széles nyakörv esetén kb. 300 g. A zsebekből a súlyok egyszerűen kivehetők, ezáltal könnyedén megoldható, hogy a kutyát fokozatosan szoktassuk a nyakörv súlyához! Akár egyedi méret és stílus!

Vagus húzóhám kutyáknak

Amennyiben szeretné kutyáját tökéletes kondiban tartani, a különféle kutyás sportokban eredményesen szerepeltetni, vagy csak egyszerűen szeretné, hogy a kiállításokon, vagy az utcán felfigyeljenek gyönyörű kidolgozott izomzatára, megtalálta az egyik lehetőséget, ami ebben segít! Persze a hám csak segédeszköz, vásárláskor használati útmutatóval, illetve igény szerint edzési tanácsokkal is ellátjuk! A hámok háromféle típusban készülnek: tréning húzóhám, verseny húzóhám és exkluzív húzóhám. Mindhárom típus 4 cm szélességű (kisebb testű kutyáknak ajánlott), vagy 5 cm szélességű (nagyobb testű kutyáknak ajánlott), magas teherbírású textil heveder anyagból készül, folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal! Akár egyedi méret és stílus, valamint saját névre hímzett hámokat is elkészítünk!

Rengeteg kép a Vagus Facebook oldalán.

Árak és további információk a weboldalon: VagusDogs