Figyelmedbe ajánlomKutyás felszerelésekNon-stop dogwearSaját élménySzponzorált tartalom

Touring állítható rugalmas póráz – Non-stop dogwear

Ha egy sokoldalú pórázt keresünk túrázáshoz és mindennapi tevékenységekhez, az állítható Touring rugós póráz nem csak állíthatósága miatt ideális választás, hanem azért is, mert rugós kialakítása elnyeli, ha a kutyánk hirtelen húz/ránt egyet rajtunk.

Állítható rugós túra póráz bemutatása

Ennek a kiváló minőségű póráznak minden egyes részét jól megtervezték! Igazi ereje egyedi, 3 részből álló felépítésében rejlik.

A fogantyús részét – ami egyébként neoprén béléssel van ellátva – 43 cm és 146 cm között lehet állítani. Nincsenek fix pontok meg zavaró karikák, egyszerűen csak oda kell húzni az alumínium csatot az adott szakaszon belül, ahol szimpatikus és már folytathatjuk is utunkat. Ez a csatos megoldás lehetővé teszi azt is, hogy egy pillanat alatt a derekunk köré tekerjük a pórázt vagy kikössük a kutyát egy fához, oszlophoz, padhoz.

Ezután következik a rugós szakasz, ami tompítja a kutya mozgásából adódó erőhatásokat (rántásokat), kényelmet biztosítva ezzel nekünk is és ebünknek is.

A harmadik rész a kutyához közeli fogantyú, ami jobb irányíthatóságot biztosít a forgalomban, zsúfolt helyeken, más kutyák mellett elhaladásakor valamint kihívást jelentő szakaszokon.

Az erős és könnyű Twistlock karabiner biztonságos rögzítést tesz lehetővé, egy pillanatig sem kell attól tartanunk, hogy menet közben kiakad vagy eltörik.

A Touring állítható rugós póráz méretei, technikai adatok

 • Hossza legrövidebbre állítva normál állapotban: 1,59 m, kifeszítve: 2,22 m
 • Hossza leghosszabbra állítva normál állapotban: 2,11 m, kifeszítve: 2,75 m
 • A fogantyú hurok körmérete: min. 43 cm, max. 146 cm.
 • A heveder szélessége: 23 mm
 • Súly: 160 g
 • Twistlock karabiner: 300 kg-ig
 • Neoprén bélés a fogantyúban
 • 3M fényvisszaverő anyagok
 • Merev és ultrakönnyű alumínium csatok
 • Tisztítás: csak kézi mosás (mosógépben nem mosható)

Touring állítható rugalmas pórázzal kapcsolatos tapasztalatok

Amikor új helyre mentünk kirándulni/sétálni, mindig nagy fejtörést okozott, hogy milyen pórázt vigyek magammal. Alapvetően sokkal jobban szeretem a 2-3 méter hosszú pórázokat, mert elég szabadságot hagy a kutyának a felfedezésre, valamint a húzásmentes séta is sokkal könnyebben tanítható/kivitelezhető vele, mint az 1-1,5 méteres pórázzal.

Azonban sokszor adódott olyan helyzet, hogy szorosan magam mellett kellett vinnem a kutyámat – pl. autóút közelében, városi környezetben vagy nagyon forgalmas részen – amikor sokkal praktikusabb lett volna egy rövid póráz. Persze egy hosszabb pórázt mindig lehet röviden is fogni, de ez egy kis kényelmetlenséggel járhat.

Régen ezt úgy oldottam meg, hogy 2-3 különböző hosszúságú pórázt vittem magammal és mindig váltogattam az adott körülményekhez igazodva. Ez viszont megállással, folytonos pakolással, s nem mellesleg plusz cipeléssel járt.

Nézegettem állítható pórázokat, de a klasszikus több karikás kialakítás valahogy sokkal inkább ellenérzést váltott ki belőlem, mint megoldást a problémámra. Egészen addig, míg meg nem láttam a Non-stop dogwear Touring állítható rugós pórázt, ami szerelem volt első látásra, majd első használatra is. Ez nem csak egy sima állítható póráz, amit különböző fixen meghatározott hosszúságok között lehet váltogatni, hanem igazi multifunkciós eszköz, amely minden olyan szituációban megállja a helyét, ami szembe jöhet velünk egy nap során.

Hol kapható a Non-stop dogwear Touring állítható rugalmas póráz?

A Touring állítható rugalmas pórázt egyszerűen megrendelheted egyenesen a forgalmazótól (általában 1-2 nap alatt meg is érkezik): Non-stop dogwear Touring állítható rugalmas póráz

Forrás: Non-stop dogwear hírlevél
 • 60 napon belül ingyenesen visszaküldhetőek a termékek
 • 60 Euro/USD felett ingyenes a szállítás
 • Adót, ÁFA-t és egyéb díjat tartalmaz az ár
 • Biztonságos fizetés Paypal-on keresztül, Visa-val vagy Mastercard-dal.

A Non-stop dogwear-ről

„A kutyafelszerelések gyártása során az állatok jóléte a prioritás. Kényelmes és funkcionális felszerelés, amely nem korlátozza a kutyát, ez volt az oka annak, hogy megalkottuk a Non-stop dogwear-t. Négylábú barátainknak csak a legjobb jó.

Célunk az aktív közös élet elősegítése és ösztönzése. Tudjuk, hogy az aktív kutya boldog kutya, a boldog kutya pedig boldog gazdát jelent!

A fenntarthatóság számunkra is elengedhetetlen. Ezért összpontosítunk arra, hogy környezetbarát anyagokból tartós felszereléseket készítsünk. Azt akarjuk, hogy a mancsnyom, amelyet ezen a bolygón hagyunk, a lehető legkisebb legyen. ”
Forrás: https://www.nonstopdogwear.com/