Figyelmedbe ajánlomSzponzorált tartalom

Supreme Immunity immunerősítő, egészségjavító

A SUPREME IMMUNITY prémium minőségű immunerősítő, egészségjavító termékcsalád állatorvos által lett összeállítva, folyamatosan fejlesztve, úgy hogy széleskörű védelmet biztosítson a kisállatok egészségének megőrzésére, és az adódó betegségek legyőzésére. A termékek előállításában fontos szerepe van a legújabb nemzetközi kutatásoknak is.

Magyarországon több állatorvos alkalmazza sikeresen a praxisában kiegészítő kezelésként.

Sok gazdi megosztja pozitív tapasztalatát a SUPREME IMMUNITY termékek hatásáról, kedvencük gyógyulásáról, ezzel segítve azokat a gazdikat, akik még megoldást keresnek kutyájuk vagy macskájuk problémájára.

Mivel 100%-ban természetes, kizárólag tiszta forrásból származó, human grade (emberi fogyasztásra alkalmas) összetevőket tartalmaz, kedvező biológiai hatása van, mellékhatások nélkül.

supreme immunity - miért válaszd

Sejtszintű komplex hatást fejtenek ki az állatok szervezetére:

  • Az emésztőenzimek segítik az emésztést, a táplálék lebomlását és hasznosulását, kiegyensúlyozzák a savtermelést
  • A pre- és probiotikumok regenerálják a bélflórát
  • Az antioxidánsok méregtelenítik a szervezetet, megkötik és hatástalanítják a szabadgyököket
  • A kizárólag természetes vitaminok, Omega-3 zsírsavak és nyomelemek feltöltik, regenerálják az egész szervezetet
  • Fokozzák az ellenálló képességet, a sejtes immunitást a külső és belső paraziták okozta fertőzésekkel szemben (szúnyog: szívférgesség, bolha: allergia, kullancs: Babesiozis)
  • Támogatják a gyógyulást allergia, viszketegség, bőrbetegségek, mozgásszervi zavarok, emésztési problémák, autoimmun betegségek, daganatos megbetegedések esetében is. Javítják a csontok, bőr, bunda minőségét. Növelik a vitalitást.
  • Gyógyszeres kezelések hatását támogatják, azok esetleges mellékhatásait csökkentik, műtétek után gyorsítják a regenerációt.

Céljuk, hogy minél több kisállatnak segíthessenek, ezért létrehozták weboldalunkon az „Állatorvos válaszol” menüpontot, ahol minden gazdi kérhet tanácsot.

supreme immunity logo

Miért válaszd kedvencednek a Supreme Immunityt?

Az immunrendszer az egészség őrzője

„Nemcsak az emberekre, állatainkra is igaz, hogy az immunrendszer 80%-át a bél nyálkahártyában található nyirokutak sejtjei és a bélflóra hasznos baktériumai alkotják.

Ezért a bélrendszer állapota, nagymértékben meghatározza, hogy kedvencünk szervezete mennyire ellenálló a kórokozókkal szemben.

Fontos tudni, hogy a bélrendszer rendellenes működése, súlyos tüneteket, akár betegségeket is okozhat: hányás, hasmenés, székrekedés, sav és lúg egyensúly eltolódás, bélparaziták elszaporodása, bőr viszketés, szőrhullás, kiütések, külső hallójárat ( fül) gyulladás, bűzmirigy gyulladás, allergiák, epilepszia szerű tünetek, ízületi és gerinc problémák, szív és keringési zavarok ….

Gyakori következmény az ellenálló képesség csökkenése a külső paraziták okozta fertőzésekkel szemben ( szúnyog-szívférgesség, bolha- allergia, kullancs- Babesiozis ).

Napjainkban igen nagy számban kerülnek kedvencünk bélrendszerébe az ott élő bélflóra számára káros anyagok. Ilyenek a táplálék tartósítására és megjelenésének javítására szolgáló anyagok, antibiotikumok, környezeti ártalmak, nehézfémek. A lerombolt bélflóra táplálására és helyreállítására az Emésztőenzimes probiotikum komplex alkalmas, amely a felvett táplálék alkotórészeinek a teljes megemésztéséhez is szükséges. A prebiotikus növényi rostok megkötik a bélben képződött anyagcsere termékeket és hasznos táptalajt biztosítanak az újjáépülő bélflóra baktérium közösségének. Ezek a baktériumok jól hasznosuló természetes vitaminokat is termelnek, melyek nélkülözhetetlenek kedvencünk testi sejtjei számára és anyagcsere folyamataik támogatására.

Továbbá fontos az immunrendszer működésének a támogatása létfontosságú, természetes forrásból származó vitaminokkal, melyeket a Multivit Mega C komplex tud biztosítani.

Az immunrendszer másik fontos alapköve a megfelelő vérkeringés és sejtregeneráció, melyet a természetes alapanyagokból származó Krill Omega D3- K2 gél biztosít.”

Dr. Molnár Gábor állatorvos

Forrás: https://supremeimmunity.hu/