Figyelmedbe ajánlomSzponzorált tartalom

Energyvet – Gyógyhatású készítmények állatoknak a természet erejével

Az ENERGYVET állatgyógyászati gyógyhatású, prémium minőségű készítmények, melyek 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak. Kedvező a biológiai hatásuk, mellékhatások nélkül.

Az Energyvet készítményekben található természetes anyagok

  • segítik a mérgező anyagok kiválasztását az állatok szervezetéből,
  • támogatják az öngyógyító képességet,
  • széles körű támogatást adnak kedvenceinknek egészségük megőrzésére és a betegségek legyőzésére,
  • növelik a vitalitást.

A hagyományos gyógyszerekkel együtt is alkalmazhatóak, támogatják azok hatását és csökkentik a fellépő mellékhatásokat.

Hatékonyságukat a remek gyógyulási eredmények bizonyítják, melyek közül rengeteg esetleírást találhatunk az Energyvet weboldalán.

Energyvet: Kiváló minőségű – Biztonságos – 100% Természetes

A Probiovet egy probiotikus bélflóra regeneráló készítmény, amely egyedülállóan megköti a bélbe jutott toxinok jelentős részét. Csökkentheti a bél természetes toxikus terhelését a bélben végbemenő rothasztó folyamatok csökkentésével. Gyulladáscsökkentő hatást gyakorol a bélrendszerben, és megnyugtatja az irritált nyálkahártyát, ezáltal segít a hasmenés és a vérzéssel járó bélbetegségek eseteiben. Élénkíti a vastagbél mikroflórát, kiegyensúlyozza az immunrendszer működését.

A Virovet növeli az állatok immunitását, különösen vírusos megbetegedések és allergiák esetében. Őszi és téli időszakban segít a légúti fertőzések megelőzésében. Erősíti a szervezet természetes védekező képességét, serkenti a nyirok rendszer működését.

Az Epivet egy viszketés csillapító, sejtregeneráló, gombaellenes hatású, természetes gyógynövény és illóolaj tartalmú komplex gyógysampon. Külső paraziták által okozott támadások estén távol tartó hatással bír (kullancsok, bolhák, tetvek, és rühatkák).

Ismerd meg a többi Energyvet terméket és találd meg a számotokra megfelelőt!

Jó egészséget kívánok kutyusodnak!