KutyaKalandról

Olyan portált álmodtam meg, ahol ingyenesen elérhetőek azok az információk, módszerek, technikák, eszközök, amelyek segítségével a kutyanevelés, tanítás egyszerű és élvezetes!

Hétköznapi kutyatartóknak, hobbi kutyásoknak szeretném bemutatni, hogy ez igenis bárki számára lehetséges. Ha laikusként nekem sikerült, akkor Te is képes vagy rá!
Segítséget szeretnék adni ahhoz, hogy az általam megismert és alkalmazott tippeket, trükköket, módszereket bárki elsajátíthassa. Aki eddig azért nem tette, mert azt hitte túl nehéz vagy azért, mert nem volt a megfelelő módszer, információ birtokában, az végre elkezdhesse hatékonyan alkalmazni.

Miért KutyaKaland?

Lehet bármilyen korú kutyád: kölyök, kamasz, felnőtt vagy idős, soha nem késő elkezdeni egy új Kalandot! Tanulni minden kutya szeret, csak meg kell találnotok a közös nyelvet.

Ha elkezded alkalmazni a portálon található módszereket, egy új kaland veszi kezdetét, amibe a kutyáddal közösen vágtok bele. Ezért lett a portál neve KutyaKaland.

Sok sikert és remek időtöltést kívánok Nektek a kutyáddal!

Tóth Nikolett
KutyaKaland megálmodója, üzemeltetője

Szabályok

  1. Csak olyan módszert, információt, technikát osztunk meg szerzőtársaimmal, amiket kipróbáltunk, mi magunk is alkalmazunk/alkalmaztunk.
  2. Nem jelenhet meg PR cikk, termék vagy szolgáltatás bemutatása kizárólag azért, mert pénzt kapok cserébe. Ha bárki bármikor hirdetni szeretne a weboldalon, arra van lehetőség (sőt, Google hirdetések is futnak az oldalon, mivel valamiből fenn is kell tartani a portált), de az olvasónak minden esetben egyértelműen meg kell tudnia különböztetni, hogy mi az, ami pénzért van ott, és mi az ami azért, mert ajánlom.
  3. Csak olyan termék vagy szolgáltatás jelenhet meg a portálon ajánlottként, amivel azonosulni tudok, amit tényleg jó szívvel ajánlok.

Üzemeltető

Tóth Nikolett

1195 Budapest, Nagysándor J. u. 6.

Adószám: 67211001-1-43

Nyilvántartási szám: 44215498

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu Kft., 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14., Telefon: +36 1 789 2 789, E-mail: support@tarhely.eu

Elérhetőségek

Postacím: 1195 Budapest, Nagysándor J. u. 6.
E-mail: info@kutyakaland.hu