Figyelmedbe ajánlomKutyás felszerelésekSzponzorált tartalom

Non-stop hámok

Non-stop Rock

A Rock hám egy bélelt hám, mely az aktív életmód számos területén megállja a helyét. Található rajta 3 bekötési pont is, ami igazán multifunkcionálissá teszi a terméket.

non-stop rock hám

A hám egyediségét a kiemelkedően légáteresztő HexiVent anyagnak köszönheti, ami melegebb időben is maximális komfortot biztosít. Ez a HexiVent egy 3 rétegű anyag, kitűnő légáteresztő képességgel, amely nagyon gyorsan szárad, ha a kutyának úszni lenne kedve benne.

A hám állítható nyakban és a mellkas körül is, így jól illeszkedik a különböző felépítésű kölyökkutyákra is.

Non-stop Line 5.0

Kérdés sem fér hozzá, hogy a Line hám a legkeresettebb hám a Non-stop termékpalettáján. Ez a hám elsősorban túrázáshoz, nyomkövetéshez lett kifejlesztve. Esetleg használható még Canicrosshoz, bikjeöringhez és síjöringhez olyan kutyáknál, akik nem húzzák erősen a pórázt, de ezekhez a sportokhoz inkább a Freemotion hám javasolt.

non-stop line

A Line hámot a több póráz-csatlakozási lehetőség teszi sokoldalúvá. A hátsó rögzítési ponton kívül van egy hurok a nyomkövető szár rögzítéséhez a mellkason. Ez lehetővé teszi a kutya számára, hogy barangoljon és szimatoljon anélkül, hogy a szár zavarni kezdené a lábát. A 3-es mérettől kezdve a mellkas előtt van egy harmadik rögzítőhurok ami segíti a húzás akadályozását.

Az Y formájú nyak lehetővé teszi a vállak szabad mozgását és az akadálymentes légzést. A hám mellkas körül állítható, majd a helyes méret beállítását követően könnyen fel és levehető az erős Duraflex csatok kikapcsolásával.

non-stop line 5.0

A 3M fényvisszaverő anyagú csíkok sötétben minden szögből jól láthatóvá teszik a kutyát. A Non-stop dogwear számára a kutya jóléte a legfontosabb szempont, amit szem előtt tartanak a nagy gondosságú hámtervezés során.

Ez a hám öt színben (narancs, kék, lila, zöld és fekete) és 9 méretben kapható, így a legkisebbektől a legnagyobb kutyákig megtaláljuk a megfelelő méretet.

A Non-stop filozófiája:

Engedd szabadon a kutyádban rejlő lehetőségeket.