Saját élmény

Természetes immunerősítő, egészségjavító termékcsalád – #Sajátélmény

Egy emésztő enzim készítményt kerestem a kölyökkutyámnak, amikor belebotlottam a Supreme Immunity Emésztő Enzim és Probiotikum Komplex-be. Mivel ekkor beugrott, hogy egy állatorvos ismerősöm már korábban elismerően nyilatkozott a Supreme Immunity termékekről, ezért hamar bizalmat szavaztam. Mivel beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ezért a korábban használt vitamin készítményt is Supreme Immunity-re cseréltem, méghozzá a Multivit Mega C Komplex-re.

Nagyon szimpatikus, hogy minden termék 100%-ban természetes és nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, ráadásul még GMO mentes is.

A termékeket böngészve megörültem, hogy rátaláltam a Relax & Balance Idegrendszer harmonizálóra, ugyanis a kutyám érzékenyen reagál ismeretlen hangokra és kimondottan rosszul viseli a tűzijátékot, petárdázást, durrogtatásokat és a mennydörgést. (Köszönet érte annak a társaságnak, akik úgy gondolták – a házunktól 15 méterre -, hogy milyen jó móka egy nyári estén tűzijátékot lövöldözni – csak éppen ezzel halálra rémítették az akkor 9 hetes kiskutyámat.)

Természetesen mindenféle szoktatási tréning mellett kezdtem el adni a Relax & Balance-t és azt tapasztaltam, hogy támogatólag hatott a tréning folyamatra is, illetve segített a szilveszteri őrület átvészelésében is. Önmagában nyilván csodát tenni nem tud semmilyen készítmény, főleg ilyen erős traumatizáltság esetén, azonban sok kicsi sokra megy alapon abszolút hasznos kiegészítőnek tartom.

A Pet Ear Cleaner fültisztítót másik kutyám miatt rendeltem. Kistestű kutya, lógó fül, rendszeres vizezés – ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy időnként tisztítani kelljen a fülét, s mivel a klasszikus termékektől kipirosodott a bőre (csípte is szegénykémnek), ezért nagyon megörültem, hogy erre is találtam természetes, gyengéd, mégis hatékony megoldást.

Supreme Immunity: https://supremeimmunity.hu/
A honlapot Dr. Molnár Gábor Miklós állatorvos üzemelteti