Vagus® speciális ember- és állatfelszerelések gyártása

Vásárolj közvetlenül a gyártótól!
Olyan felszerelések készítése a célunk, amik kiállják az idő próbáját, de emellett képesek egyediek és szépek maradni.

Vagus banner

Vagus sétáltató- és sport hám kutyáknak, puha béléssel

A hámok 2, 3, 4, vagy 5 cm szélességű, magas teherbírású textilhevederből készülnek minden kutya típusra, folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal! Az alap hámok kérésre különféle extrákkal is elláthatók (pl.: fogantyú, plusz D-gyűrű, hímzés, fényvisszaverő). A hámok készülhetnek nikkelezett vas, műanyag (kivéve a három csatos típus), vagy réz csattal (jelenleg csak 4 cm-es szélességben).

kutyahám - sétáltató- és sport hám
Kép forrása: VagusDogs weboldal

Vagus textil póráz

A pórázak készülhetnek 2 cm-es szélességű, magas teherbírású textil heveder anyagból úgy, hogy kettő, vagy három réteg heveder anyag kerül összevarrásra. A kétrétegű pórázakat kisebb testű kutyák esetében ajánljuk (itt a karabiner is kisebb). A három rétegből összevarrt pórázakat nagyobb testű kutyáknak ajánljuk, ezek erősebb karabinerrel vannak ellátva. Extra erős pórázunk 3 cm-es szélességű, magas teherbírású textil heveder anyagból készűl úgy, hogy három réteg heveder anyag kerül összevarrásra. Oktató, vagy nyomkövető pórázaink 2 cm-es szélességűek, egy rétegű, magas teherbírású textil heveder anyagból készülnek. Folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal! Akár egyedi méret és stílus!

Vagus póráz
Kép forrása: VagusDogs weboldal

Vagus textil nyakörv

A nyakörvek 2, 3, 4 és 5 cm-es szélességű, magas teherbírású heveder anyagból készülnek úgy, hogy a 2 cm szélességú esetében kettő, a 3 cm szélességű esetében három, a 4 és 5 cm szélességű esetében pedig négy réteg heveder anyag kerül összevarrásra. Akár egyedi méret és stílus, valamint saját névre hímzett nyakörvet is elkészítünk!

Vagus nyakörv
Kép forrása: VagusDogs weboldal

Vagus futó- és biciklis hám kutyáknak, puha béléssel

A hámok 2, 3, vagy 4 cm szélességű, magas teherbírású textil heveder anyagból készülnek minden kutya típusra, folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal!

Vagus futó-és biciklis hám
Kép forrása: VagusDogs weboldal

Vagus rugalmas póráz

A rugalmas póráz termékünket azok számára ajánljuk, akik a sétáltatás, vagy futás, illetve egyéb sportok kapcsán a kutya hirtelen tett nagyobb erejű mozdulatait szeretnék tompítani, lágyítani. A rugalmas póráz használatával óvjuk a kutyát is az erőleljes visszarántásoktól, illetve a gazdinak sem okoz a kutya hirtelen, váratlan, kellemetlen, vagy akár fájdalmas pillanatokat. A rugalmasságnak köszönhetően a póráz hosszúsága 150-180 cm vagy 200-230 cm között változik az erőhatás nagyságának függvényében. De egyedi méretre is elkészítjük. A rugalmas póráz magas teherbírású textil heveder és gumi kombinációja, mely a kutya tömegéhez igazodva készül 10 kg alatti, 10-25 kg közötti, 25-40 kg közötti és 40 kg feletti kutyák részére.

rugalmas póráz
Kép forrása: VagusDogs weboldal

Vagus textil jutalomfalat tartó

A jutalomfalat tartók magas teherbírású, vízlepergető anyagból készülnek. Akár egyedi stílus, névre hímzett, valamint egyedi hímzéssel ellátott jutalomfalat tartót is elkészítünk!

jutalomfalattartó
Kép forrása: VagusDogs weboldal

Vagus súlyhám kutyáknak, puha béléssel

A hám 4 cm széles, magas teherbírású textil hevederből készül, folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal! A puha bélés kb. 1-1 cm-el szélesíti a hámot. A zsebenként belehelyezhető súly kb. 250 g. A zsebekből a súlyok egyszerűen kivehetők, ezáltal könnyedén megoldható, hogy a kutyát fokozatosan szoktassuk a hám súlyához! Akár egyedi méret és stílus!

súlyhám
Kép forrása: VagusDogs weboldal

Vagus súlynyakörv kutyáknak puha béléssel

A nyakörv 4, illetve 5 cm széles, magas teherbírású textil hevederből készül, folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal! A puha bélés kb. 1-1 cm-el szélesíti a nyakörvet. A zsebenként belehelyezhető súly a 4 cm széles nyakörv esetén kb. 250 g, az 5 cm széles nyakörv esetén kb. 300 g. A zsebekből a súlyok egyszerűen kivehetők, ezáltal könnyedén megoldható, hogy a kutyát fokozatosan szoktassuk a nyakörv súlyához! Akár egyedi méret és stílus!

súlynyakörv
Kép forrása: VagusDogs weboldal

Vagus húzóhám kutyáknak

Amennyiben szeretné kutyáját tökéletes kondiban tartani, a különféle kutyás sportokban eredményesen szerepeltetni, vagy csak egyszerűen szeretné, hogy a kiállításokon, vagy az utcán felfigyeljenek gyönyörű kidolgozott izomzatára, megtalálta az egyik lehetőséget, ami ebben segít! Persze a hám csak segédeszköz, vásárláskor használati útmutatóval, illetve igény szerint edzési tanácsokkal is ellátjuk! A hámok háromféle típusban készülnek: tréning húzóhám, verseny húzóhám és exkluzív húzóhám. Mindhárom típus 4 cm szélességű (kisebb testű kutyáknak ajánlott), vagy 5 cm szélességű (nagyobb testű kutyáknak ajánlott), magas teherbírású textil heveder anyagból készül, folyamatosan bővülő és változó színválasztékkal! Akár egyedi méret és stílus, valamint saját névre hímzett hámokat is elkészítünk!

húzóhám
Kép forrása: VagusDogs weboldal

 

Rengeteg kép a Vagus Facebook oldalán.

Árak és további információk a weboldalon: VagusDogs