Felhasználási feltételek

Szerzői jogi rendelkezések

A KutyaKaland portál tulajdonosa – Tóth Nikolett egyéni vállalkozó – fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

Minden tartalom, mely a KutyaKaland.hu weboldalon található, Tóth Nikolett e.v. – vagy alvállalkozójának – szellemi tulajdona. Amely tartalom forrásmegjelöléssel kerül közlésre, az a forrásként megadott orgánum tulajdonát képezi. A KutyaKaland.hu-n felhasznált vízjeles fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Tóth Nikolett e.v. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.